به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :


    وکیل رای غیابی
    بر اساس ماده 303 قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 1379، حکم دادگاه حضوری است مگر اینکه خوانده یا وکیل یا قائم مقام قانونی او در هیچ یک از جلسات دادگاه حاضر نشده و کتباً دفاع نکرده و یا ابلاغ نشده باشد. در واقع خدمت رسانی شده است. بودن

    در ماده 364 برخی از شرایط صدور حکم غیابی در مرحله تجدیدنظر به اختصار بیان شده است. در این مقاله توضیحات لازم در مورد رای یا حکم غیابی و موضوعات مربوط توسط گروه وکلای دادگستری ارائه شده است.

    رای دادگاه به دو صورت حکم یا دستور صادر می شود. در صورتی که رأی دادگاه در مورد ماهیت دعوی صادر شده و قاطع باشد به آن حکم می گویند. اما اگر تصمیم دادگاه در مورد ماهیت دعوا نباشد و قطعی نباشد به آن سازش گفته می شود.

    فقط حکمی است که به دو نوع حضوری و غیابی تقسیم می شود، زیرا قرار همیشه حضوری صادر می شود. چون دعوا از طرف خواهان مطرح می شود، خواهان نمی تواند در جلسه دادگاه غایب باشد.

    رسیدگی در اصطلاح حقوقی از جمله رسیدگی مرجع قضایی به درخواست خواهان به منظور صدور رأی. رسیدگی شامل انجام مجموعه ای از وظایف در مدت معین از زمان درخواست خواهان تا صدور رای دادگاه است.

    با وجود شرایط، حکم غیابی هم در دادگاه بدوی و هم در دادگاه تجدیدنظر قابل صدور است. طبق ماده 303 قانون مدنی اسلامی. اصل بر این است که احکام دادگاه حاضر باشد و حکم غیابی استثناست. در این ماده سه شرط برای صدور حکم غیابی وجود دارد که در ادامه به شرح آنها می پردازیم.

    شرایط صدور حکم غیابی
    با وجود این شرایط، دادگاه غیابی صادر می کند:

    متهم یا وکیل او یا قائم مقام یا نماینده قانونی او در هیچ یک از جلسات دادگاه حاضر نشده اند
    هیچ یک از افراد مذکور در بند قبل دفاع کتبی ارائه نکرده اند.
    اخطاریه قانونی صادر شده است نه واقعی.
    شرط عدم ابلاغ اخطاریه به متهم در ق.الف.د. 1379 شمسی اضافه شد و به موجب آن در صورتی که اخطاریه واقعاً به شخص ابلاغ شده باشد، حکم دادگاه غیابی نیست.

    در اصطلاح قضایی، اخطار، یادآوری رسمی موضوع در حدود مقررات جاری است. در ماده 303 اخطاریه به معنای اخطاریه ای است که دادخواستی به آن پیوست می شود

    البته گفته می شود برای صدور حکم غیابی شرط چهارمی نیز وجود دارد و آن این است که حکم دادگاه علیه متهم صادر شده است.

    لازم به ذکر است در صورتی که در یک دعوی چند نفر از متهمین دعوی باشند و فقط یک نفر به هر نحوی در دادگاه حضور داشته باشد، حکم فقط برای آن شخص حضوری و برای بقیه متهمین دعوی حکم است. در غیبت.

    شرایط حکم غیابی در مرحله تجدیدنظر
    ماده 364 ق.م. در مورد شرایط صدور حکم غیابی در مرحله تجدیدنظر تصریح می کند: در مواردی که رأی دادگاه تجدیدنظر به محکومیت متهم است و متهم یا وکیل وی در هیچ یک از دادرسی حضور نداشته و تشکیل نشده است. لایحه دفاعیه یا اعتراض، رأی دادگاه تجدیدنظر ظرف 20 روز پس از ابلاغ واقعی به متهم یا وکیل وی قابل اعتراض و رسیدگی در همان دادگاه تجدیدنظر است، رأی صادره قطعی است.

       اگرچه قانونگذار در این ماده به صراحت از حکم غیبت استفاده نکرده است، اما شرایط مذکور مربوط به حکم غیبت در این مرحله است. بنابراین صدور حکم غیابی در صلاحیت دادگاه تجدیدنظر است.

    هنگامی که حکم غیابی به خوانده صادر می شود، حق اعتراض دارد که فرجام نامیده می شود. این حق اعتراض فقط برای احکام غیابی وجود دارد و احکام حضور یا قرارهای صادره قابل تجدیدنظرخواهی نیست.

    در این صورت محکوم له غایب می تواند به دادگاه صادرکننده حکم غیابی تقدیم کند. در اصطلاح حقوقی به این دعوا، دعوای انحراف گفته می شود.

    مهلت قانونی درخواست تجدیدنظر برای افراد مقیم ایران 20 روز از تاریخ ابلاغ واقعی و برای افراد مقیم خارج از کشور 2 ماه از تاریخ ابلاغ واقعی می باشد. در صورتی که خوانده در این مهلت تعیین شده اعتراض نکند، حق تجدیدنظر وی از بین خواهد رفت.

    با صدور رای دادگاه مبنی بر پذیرش دادخواست تجدیدنظر به دلیل وجود عذر موجه قانونی، اجرای حکم متوقف می شود تا متهم با ارائه دلیل از حق خود دفاع کند.

    مبینا قره گوزلو
    پنجشنبه 25 / 12 - 11:23 PM
    بازدید : 144
    برچسب‌ها :

     

    بررسی شرایط اثبات نکاح و اثبات نسب

    امروزه بسیاری از مردم مدرک ازدواج و اثبات نسب را می خواهند. راه های مختلفی برای اثبات نسب و ازدواج وجود دارد. در نظر داشته باشید که برای اثبات هر یک از موارد ذکر شده ابتدا باید دادخواست رسمی بدهید. گاهی فرزندان برای اثبات نسب خود ابتدا باید ازدواج والدین خود را ثابت کنند. شایان ذکر است که برای اثبات نسب راه های دیگری مانند آزمایش DNA وجود دارد. وکالت این گونه دعاوی توسط وکیل خانواده انجام می شود. البته وکیل هم می تواند پیگیری کند.

     

    در ادامه در مورد این موضوع بیشتر توضیح خواهیم داد.

     

    امور حقوقی برخی از پرونده های مربوط به اثبات نکاح با ارائه سند رسمی ازدواج پیگیری می شود. در صورت نداشتن سند ازدواج به دلیل عدم ثبت رسمی، اثبات ازدواج نسبتاً مشکل خواهد بود. شایان ذکر است با توجه به پیچیدگی های این گونه پرونده های حقوقی، اکثر افراد از وکلا مشاوره می گیرند. برخی از وکلا در این زمینه تخصص دارند. وکلایی که به قانون مدنی و قوانین مرتبط تسلط دارند.

     

    بررسی شرایط عمومی برای اثبات نکاح و نسب

    به طور کلی، همسر و والدین متقاضی اثبات ازدواج و اثبات نسب متوفی هستند. اگر یکی از زوجین غایب باشد، همسر اغلب اقداماتی را برای اثبات ازدواج انجام می دهد. پس از فوت یکی از همسران متوفی برای اینکه در انحصار وراثت جزو وراث ذکر شود باید ازدواج خود را ثابت کند. ذکر این نکته در صورت وجود سند رسمی ازدواج نیازی به تشکیل پرونده قضایی و ثبت دادخواست رسمی نیست.

     

    به خاطر داشته باشید که ساده ترین راه برای فرزندان برای اثبات نسب بودن، ارائه شناسنامه است. در این گواهی نام والدین به طور دقیق ذکر شده است. از دیگر راه های اثبات نسب می توان به آزمایش DNA اشاره کرد. این نوع آزمایش اغلب در صورت زنده بودن والدین انجام می شود. ثبت درخواست آزمایش DNA برای والدین متوفی عوارض قانونی زیادی دارد.

     

    در صورت عدم وجود سند رسمی باید دادخواست به دادگاه تقدیم شود. برای اثبات نکاح، شاهدان عقد می توانند برای شهادت در دادگاه حاضر شوند. پیچیدگی قانونی اثبات ازدواج به طور قابل توجهی بیشتر از اثبات نسب است.

    شرح تشریفات پیگیری پرونده های حقوقی برای اثبات ازدواج و نسب

    اولین قدم برای اثبات ازدواج و نسب، تقدیم دادخواست رسمی است. در نظر داشته باشید که قبل از مراجعه به دادگاه برای تنظیم دادخواست باید درخواستی را تهیه کنید. در این نامه باید دلایل خود را برای ثبت درخواست به طور کامل توضیح دهید. با دریافت مشاوره از وکیل در خصوص نحوه تنظیم دادخواست، احتمال موافقت دادگاه با درخواست ملاقات بسیار بیشتر خواهد شد.

    در صورت رد ادعای مطرح شده در این خصوص پس از اولین جلسه دادگاه، افراد حداکثر تا ده روز فرصت دارند تا اعتراض خود را مطرح کنند. گاهی قاضی در صورت لزوم و با توجه به شرایط پرونده درخواست آزمایش DNA می کند. در چنین شرایطی پس از مشخص شدن نتایج آزمون، جلسه دیگری برای اعلام رای نهایی دادگاه تشکیل می شود.

    لیست مدارک مورد نیاز را بررسی کنید

    به طور کلی مدارک مورد نیاز برای اثبات ازدواج و اثبات نسب در هر مورد متفاوت است. از رایج ترین مدارک مورد نیاز برای پیگیری پرونده می توان به سند ازدواج، شناسنامه و مدارک هویتی مانند شناسنامه اشاره کرد. در نظر داشته باشید افرادی که برای پیگیری پرونده خود وکیل گرفته اند باید دارای وکالت نامه رسمی نیز باشند. شهود باید کپی مدارک هویتی خود را برای شهادت در دادگاه بیاورند.

     

    در صورت نیاز به انجام آزمایشات پزشکی، باید آنها را در آزمایشگاه های مورد تایید دادگاه انجام دهید. در نظر داشته باشید ارائه نتایج آزمون در جلسه بعدی دادگاه الزامی است. گفتنی است ارائه مدارک پزشکی مرتبط با هویت و نسب در جلسه دادگاه موجب تسریع در روند پیگیری پرونده قضایی می شود.

     

    گاهی درخواست اثبات پدری توسط مادر طفل مطرح می شود. در چنین مواردی پدر کودک منکر رابطه با فرزند خود می شود. در این شرایط ابتدا مادر باید سند ازدواج خود را برای ثبت دادخواست ارائه دهد. پس از جلسه دادگاه، اگر پدر نسب را نپذیرد، قاضی دستور آزمایش DNA را می دهد.

     

    گرفتن وکیل برای پیگیری پرونده های اثبات والدین

    همانطور که قبلا اشاره کردیم، پیگیری این گونه پرونده ها دارای عوارض حقوقی زیادی است. برخی از قوانین مربوط به این حوزه در طول زمان تغییر می کند. اگر می خواهید درخواست اثبات ازدواج و اثبات نسب را ثبت کنید، می توانید با استخدام وکیل پرونده خود را سریعتر پیگیری کنید. شایان ذکر است تنها وکلای متخصص توانایی پیگیری این گونه پرونده ها را دارند. بنابراین برای پیگیری این دسته از پرونده ها نمی توان از وکلای مدنی راهنمایی گرفت.

    مبینا قره گوزلو
    چهارشنبه 17 / 12 - 9:55 PM
    بازدید : 124
    برچسب‌ها :

    وکیل اداره کار

    آیا به دنبال آشنایی با وکیل دفتر کار هستید؟ آیا می دانید کدام یک از موسسات معتبر کلانشهر تهران در زمینه اداره کار به شما خدمات ارائه می کنند؟ دریافت خدمات وکیل دفتر کار از جمله شکایات کارفرما برای بسیاری از کارگران بسیار حائز اهمیت است و به همین دلیل یافتن بهترین موسسات حقوقی که می توانند بهترین وکیل دفتر کار را به این پرتلاش معرفی کنند حائز اهمیت است. و گروه کم درآمد بسیار ضروری است.
    تنظیم دادخواست و لوایح مربوط توسط وکیل متخصص اداره کار
    توجه داشته باشید که دریافت مشاوره تخصصی از وکیل اداره کار برای تنظیم دادخواست و لوایح مناسب برای شکایت از کارفرما در تصمیم گیری صادره از سوی اداره کار بسیار موثر بوده و در رسیدن به نتیجه مطلوب کمک شایانی خواهد کرد. این نکته ای است که بسیاری از افرادی که اقدام به ثبت دادخواست شکایت از کارفرما می کنند ممکن است به آن توجه نکنند، مطمئناً اگر برای دریافت خدمات مشاوره ای با وکیل اداره کار با موسسه معتبر تماس بگیرند، اطلاعات بیشتر در این مورد در It به شما بستگی خواهد داشت. مشاوره با وکیل اداره کار به شما این فرصت را می دهد که با دریافت پاسخ سوالات خود متوجه شوید که آیا با پیگیری از طریق اداره کار می توانید به نتیجه مطلوب برسید و آیا مدارک و مدارک کافی برای ثبت درخواست دارید یا خیر. به منظور شکایت آیا کارفرما در اداره کار در اختیار شماست یا خیر؟!
    وکیل اداره کار فردی است که با کلیه قوانین و مقررات اداره کار آشنا بوده و بتواند حقوق کارگران و کارفرمایان و حتی بیمه و بخشنامه ها را احقاق کند و در صورت بروز مشکل بین کارگر و کارفرما بر اساس در قرارداد، وکیل می تواند خدمات خود را با هزینه مناسب به مردم ارائه دهد.
    عوامل شکایت از کارفرما
    ابتدا باید با اصطلاح کارفرما آشنا شوید تا بتوانید حقوق خود را از این افراد بگیرید. کارفرما شخص حقیقی یا حقوقی است که کارگر برای او کار می کند و بر اساس قراردادی که بین این دو نفر منعقد می شود در قبال یکدیگر مسئولیت دارند.

    عوامل مختلفی باعث شکایت کارگران از کارفرمایان می شود که به چند نمونه از آنها اشاره می کنیم:

    شکایت از کارفرما در خصوص سابقه کار: در صورتی که کارفرما حقوق، مزایا و سابقه کارگر را پرداخت نکند و در صورت استنکاف از این امر قابل پیگیری است.
    توافقات بین کارگر و کارفرما معمولا در ابتدای همکاری مشخص است و در قرارداد قید شده است که در صورت عدم انجام هریک از طرفین به تعهدات خود، طرف مقابل حق دارد با شکایت حق خود را مطالبه کند.
    بیمه یکی از مهمترین بخشهای مسئولیت کارفرما در قبال کارگران است. اگر کارفرما کارگران خود را بیمه نکند باید جریمه بپردازد.
    همانطور که کارگران بدون قرارداد می توانند از کارفرما شکایت کنند، افرادی که به صورت قراردادی کار می کنند نیز می توانند شکایت کنند.
    در صورت اخراج غیرقانونی کارگر توسط کارفرما امکان پیگیری از طریق دادگاه وجود دارد.
    وکیل اداره کار و شکایت از کارگران متخلف
    معمولاً در ابتدای همکاری کارگر و کارفرما، قراردادی در مورد نحوه همکاری منعقد می شود و گاهی این توافق به صورت شفاهی صورت می گیرد. از آنجایی که طبق قانون کار حقوق ویژه ای برای کارگر در نظر گرفته شده است، گاهی پیش می آید که اثبات تخلف کارگر در قراردادهای شفاهی برای کارفرما مشکل می شود. در این زمان است که حضور وکیل مجرب می تواند برای اثبات تخلف کارگر و جبران خسارت وارده به کارفرما بسیار موثر باشد. با وکلای مجرب تماس بگیرید تا کامپوننت کارگران خود را ثابت کنید و غرامت دریافت کنید.

    وکیل کار و شکایت از کارفرما
    همانطور که در مطالب قبلی اشاره شد، در ابتدای همکاری کارگر و کارفرما معمولاً قراردادی در راه همکاری منعقد می شود یا به صورت شفاهی توافق صورت می گیرد.

    در این خصوص باید توجه داشت که قانون کار یک قانون تکلیفی است یعنی در صورتی که طرفین یعنی کارگر و کارفرما به طور شفاهی یا کتبی بین خود قراردادی بر خلاف قانون کار و حقوق کارفرما ببندند. کارگر، این قرارداد قابل اجرا نیست و قانون از کارگر حمایت می کند. او انجام می دهد. بنابراین حضور وکیل کار که علاوه بر قابل اعتماد بودن، شناخت کاملی از قانون کار داشته باشد در کنار کارگری که حقوقش از سوی کارفرما نادیده گرفته شده است می تواند در روند رسیدگی به پرونده بسیار موثر باشد. برای اطلاع از قانون کار به عنوان کارگر با وکلا در ارتباط باشید.

    مبینا قره گوزلو
    يکشنبه 14 / 12 - 1:09 AM
    بازدید : 123
    برچسب‌ها :

     

    بهترین وکیل برای خیانت در امانت
    تفاوت خیانت در امانت با سرقت و کلاهبرداری در این است که در سرقت، مرتکب مخفیانه مال دیگری را می‌دزدد و در کلاهبرداری، در صورتی که در خیانت در امانت، قربانی جنایت داوطلبانه قربانی جرم شود، متهم از طریق کلاهبرداری مال دیگری را به دست می‌آورد. مالک ملک است. او خود را در اختیار متهم قرار می دهد.

    علاوه بر تفاوت هایی که جرم مذکور با سرقت و خیانت در امانت دارد، با توجه به اینکه موضوع جرایم مذکور، تصرف مال غیر بدون مجوز قانونی است، جرایم مذکور مشابه یکدیگر بوده و در یک جا قرار می گیرند. طبقه بندی از دیدگاه حقوق کیفری.

    آنچه در مواد 673 و 674 قانون مجازات اسلامی به کار رفته این است که خیانت در امانت در اموال منقول و غیرمنقول محقق می شود، زیرا در ماده 673 آمده است: هر کس مهر سفید و سفید امضایی را که به او سپرده شده یا به هر طریقی که به دست آورده است سوء استفاده کند. همچنین در ماده 674 قانون مجازات اسلامی، اموال منقول و غیرمنقول ذکر شده و تصرف در آن جرم است و مجازات آن از شش ماه تا سه سال حبس است.

    تصرف و استفاده از خیانت در امانت
    تصرف یا تصرف در مال یا اشیاء شامل کلیه اعمال اختیاری شخص است به نحوی که مال که موقتاً نزد او بوده است بدون اجازه قانونی مالک می شود.

    مصرف یا انفاق به این معناست که مدعی علیه مال مورد امانت را از بین برده یا فروخته یا آن را بخشیده یا گرو گذاشته یا در معرض خطراتی قرار داده است که معمولاً باید از خطرات مذکور محفوظ بماند.

    تغییر مالکیت در اشیاء مذکور با یکی از اعمال ظاهری و مادی و حقوقی محقق می شود.

    تغییر مالکیت غالباً به نحوی محقق می شود که در آن زمان دشوار به نظر می رسد - زیرا متصرف مال که به عنوان امانت و موقتاً بدون مجوز قانونی یا امور قضایی در اشیاء تصرف کرده بود، ناگهان ماهیت خود را تغییر داد. تصرف و اموال مزبور را به دیگری منتقل کرده است. در این موارد، محاکم قضایی باید رسیدگی و تعیین کنند که متهم چه مدت مال را به عنوان امانت نگه داشته و در چه تاریخی با سوء نیت در مال امانی تصرف کرده است. مال امانی نزد او باشد یا درخواست تسلیم مال به موجب سوء نیت و تصرف او از تسلیم مال به منزله مالکیت است ولی اثبات آن در محاکم بدون احتساب مشکل است. اقدامات فوق الذکر از طریق مراجع قضایی (مثلاً بیانیه) مطالبه می شود. به نظر می رسید

    تملک اموال امانی به عنوان مالکیت ممکن است در شرکت های سهامی نیز حاصل شود. عمل مذکور در صورتی که توسط کارمندان دولت انجام شود جنبه اختلاس دارد اما در شرکت های سهامی متولیان به عنوان خیانت در امانت قابل تعقیب هستند.
    به عنوان مثال اگر شرکتی بخشی از درآمد خود را به تبلیغات به نفع شرکت در خارج از کشور اختصاص دهد و مدیران شرکت مبالغ مذکور را به نفع خود تخصیص دهند یا اینکه روسای شرکت مبالغی را از صندوق دریافت کرده باشند. کمک ها و وام ها و هیچ گونه قصدی برای بازگرداندن آنها نداشته و یا اپراتورهای شرکت، فروش شخصی خود را از حساب شرکت پرداخت می کنند.

    تصرف در مال امانی باید قطعی و ثبتی باشد و در صورت ابهام نمی توان آن را خیانت در امانت تلقی کرد، مثلاً تأخیر در تسلیم مال یا سهل انگاری در تسلیم اشیا، خیانت در امانت محسوب نمی شود.
    اثبات سوء نیت توسط وکیل، خیانت در امانت
    وام گیرنده باید با قصد سوء مالکیت مال قرض داده شده را به خود اختصاص دهد، بنابراین لازم نیست که در تعقیب صاحب مال مورد خیانت قرار گرفته باشد و یا ضمن تخریب مال یا تغییر مالکیت آن، آن را برای خود منفعت بداند. اما از نظر مقصود مورد نظر این است که مال مورد امانت موقتاً بدون اشتباه در تصرف او باشد و اصیل در آن مال به گونه ای تصرف کند که نتواند مال را مسترد کند. به صاحب آن، یا ملک در معرض خطر و تجاوز قرار گیرد. او مرتکب سهل انگاری شده است که در نتیجه قادر به استرداد مال قرض شده به صاحب آن در موعد مقرر نیست.

    در صورتی که مال مورد امانت به دلیل فورس ماژور که به اراده عامل خدشه ای وارد نشده است (آتش سوزی-سرقت-ضرر) از بین برود، از آنجایی که نماینده نسبت به موارد مذکور سوء نیت ندارد، عمل مذکور مجرم نیست. .

    در صورتی که علت سوء نیت متهم روشن و واضح نباشد، باید به تاریخ تغییر مالکیت و تشویش درونی خود اعم از تحقیقات و عملیات مصنوعی و دفاعیات خود توجه کند و با رعایت موارد فوق. در صورت احراز این سوء نیت، بازپرس باید سوء نیت خود را ثابت کند. مهم نیست که استفاده شده قادر به پرداخت بهای اموال امانتی و خسارات ناشی از ارتکاب جرم است یا خیر، حتی اگر قربانی جرم از تعقیب مجرم صرف نظر کند، موضوع علنی است و متهم قابل تعقیب است.

    با توجه به اینکه نتیجه تحقیقات منجر به محکومیت متهم شد، دادگاه باید دلایل سوء نیت را در هنگام صدور سند قید کند، زیرا عنصر مذکور یکی از ارکان جرم است و در صورتی که چنین حکمی مشمول قانون نباشد. دیوان عالی کشور نقض خواهد شد.

    مبینا قره گوزلو
    دوشنبه 8 / 12 - 10:21 PM
    بازدید : 119
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه